Om Sjetne skole

Om Sjetne skole

Her finner du oversikt over skolens ferie og fridager (skolerute).

I SFO varierer det når det er planleggingsdager og sommerstengte uker. Ta kontakt med SFO for å få mer informasjon om når det er stengt.

Felles for alle skoler

Litt om Sjetne skole

Sjetne skole har ca. 540 elever fordelt på 1. til 10.trinn. Skolen har 130 elever på Skolefritidsordninga. Elevene på 1.- 4.trinn kommer fra Sjetnemarka. Fra og med 5. trinn kommer også elevene fra Kroppanmarka. De går på Okstad skole de fire første årene.

Sjetne er organisert i fire avdelinger. SFO, 1.-4. trinn, 5.-7.trinn og 8.-10.trinn. Hver avdeling blir ledet av en avdelingsleder. Disse fire avdelingslderene utgjør sammen med rektor Øystein By Rise skolens helhetlige ledelse.

Sjetne skole stod feridg i 1971 og var i utgangspunktet en åpen skole. Det er dette bygget som i dag huser 5.-7.trinn. I 1997 ble det lave murbygget som i dag huser 1.-4.trinn og sfo bygget. I januar 2019 flyttet vi inn i vårt nye ungdomsbygg. I ungdomsbygget ligger også noen spesialrom som kunst og håndverk, musikk og mat og helse i tillegg til aulaen som er skolens hjerterom.

Skolen legger vekt på åpenhet i pedagogikken, med tett samarbeid på hvert trinn. Alle elevene er knyttet til sin kontaktlærer og sin gruppe, samtidig som de skal ha opplevelsen av felleskap på trinnet.

Sjetne skole er med i læringsmiljøprosjetket som er et samarbeidsprosjekt mellom Trondheim kommune, udir og læringsmiljøsenteret. Dette innebærer at vi har stor fokus på et godt og inkluderende læringsmiljø og jobber aktivt med tilrettelegging og utvikling av læringsmiljøet.

Skolens visjon er «en god skole for alle».

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..